вівторок, квітня 12, 2016

Участь у районному конкурсі учнівських проектів за програмою «Intel. Навчання для майбутнього»

 На виконання наказу відділу освіти Шевченківського району УО ДГП ЛМР від 29.03.2016 р. № 108 «Про організацію та проведення районного конкурсу учнівських проектів за програмою «Інтел. Навчання для майбутнього» 12.04.2016 р. на базі СЗШ №23  відбувся районний конкурс учнівських проектів за програмою «Intel. Навчання для майбутнього».
Мета конкурсу: виявлення, розвиток та підтримка обдарованих і здібних дітей, інтенсифікація використання комп`ютерних технологій при вивченні базових дисциплін та впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у навчальний процес. 

Учні 7-А класу (кл.керівник Білокура Н.І.) підготували проект «Чи може бути Маленьким внесок у Велику справу», присвячений воїнам АТО, та зайняли І місця серед 10 команд району (5-8 класи). Учні 10-А класу (кл.керівник Палій О.Б.) представили проект «Собі ім’я свого народу навіки, як вона, візьми», присвячений 145-річчю від дня народження Лесі Українки, і зайняли І місця серед 11 команд району (9-11 класи). Попереду міський конкурс. Вітаємо переможців!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар