середу, квітня 20, 2016

Участь у майстер-класі до Великодніх свят

Власноруч створити подарунок до Великодня, наблизити відчуття свята та відчути себе творцями солодкого дива - саме це  запропонували нам викладачі та студенти  ЛЬВІВСЬКОГО ВИЩОГО ПРОФЕСІЙНОГО УЧИЛИЩА ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ. Отож... на запрошення адміністрації  закладу 19 квітня 2016 р. учні 7-А класу разом із класним керівником Білокурою Н.І. радо завітали на майстер-клас  із розпису уже спечених писанок.
Для початку працівники ліцею провели нас до Музею хліба, ми оглянули  виставку хлібовипічки (надзвичайної!!!!),  взяли участь у вікторині на знання старовинних речей побуту та вжитку.  А далі розпочалося справжнє свято: нас провели до пекарського цеху, де щодня  майстри своєї справи творять шедеври. У міні-пекарні студенти підготували  концерт - знайомство з їхньою професією, показали, як оздоблювати випічку. Опісля всіх охочих запросили надихнутися передсвятковою атмосферою та створити власними руками неповторний виріб - розписати спечену писанку. Це було чарівним мистецтвом, кожен відчув себе майстром,а річ, виготовлена власноруч, – неповторною. Дякуємо організаторам за належні умови для майстер-класу, за неперевершені години, які ми провели у ліцеї, затамувавши подих та справді  творячи диво!!!

Учні повернулися додому у руках із Великоднім подарунком та здивували своїх матусь. А уже наступного дня їх чекатиме  письмова робота - твір-опис процесу праці))) 











Немає коментарів:

Дописати коментар