середу, жовтня 17, 2018

День овочів та фруктів у 4-В класі



З метою ознайомлення дітей  з корисними властивостями гарбузово-яблучного соку, виготовлення солодких цукерок із сухофруктів, учні 4-В класу з класним керівником Ревенко Т.С. провели майстер-клас по виготовленню вітамінного напою та корисних цукерок. Діти поділилися знаннями про склад вітамінів, які містяться в гарбузі та яблуці, власноручно приготували смаколики зі сухофруктів. В основі таких цукерок — курага, родзинки, чорнослив та інші улюблені сухофрукти, а також горіхи. Сухофрукти — це натуральні солодощі, що містять багато корисних речовин і мікроелементів. Пригостили присутніх свіжовичавленим соком та смачними цукерками.




Немає коментарів:

Дописати коментар