З метою ознайомлення дітей з корисними властивостями гарбузово-яблучного соку, виготовлення солодких цукерок із сухофруктів, учні 4-В класу з класним керівником Ревенко Т.С. провели майстер-клас по виготовленню вітамінного напою та корисних цукерок. Діти поділилися знаннями про склад вітамінів, які містяться в гарбузі та яблуці, власноручно приготували смаколики зі сухофруктів. В основі таких цукерок — курага, родзинки, чорнослив та інші улюблені сухофрукти, а також горіхи. Сухофрукти — це натуральні солодощі, що містять багато корисних речовин і мікроелементів. Пригостили присутніх свіжовичавленим соком та смачними цукерками.
Сторінки
- Шкільне повсякдення
- Нормативна та правова база
- Історія закладу
- Установчі документи
- Педагогічний колектив
- Структура та органи управління закладу освіти
- Про нас
- Навчальні плани
- Шкільні методичні об'єднання
- Самореалізація вчителів
- Кабінети ІКТ
- Досягнення учнів
- Навчальні кабінети
- Блоги наших вчителів та учнів
- Нова українська школа (НУШ)
- Проект "Освітньо-культурний простір"
- Музей-світлиця
- Проби пера...
- Наші відзнаки та нагороди
- Скринька ЗНО
- Наші випускники
- Для батьків та учнів
- Гуртки та секції
- Наші координати
- Фінансові документи
- Ми співпрацюємо
- Екстрена допомога
- Програма "Успішний вчитель"
- Методична робота
- Всеукраїнський конкурс "Шкільна Бібліотека-2020"
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар