пʼятницю, вересня 28, 2018

ЗУНР- провісниця волі!

   З метою  національно-патріотичного виховання у школі та привернення уваги учнівської молоді до творення новітньої української держави для учнів 9-11 класів в приміщенні актового залу школи учнями 6-В кл.( класний керівник Горобець Володимир Дмитрович) та 9-А кл. (класний керівник Сеник Олена Богданівна) був проведений лекторій «ЗУНР – провісниця волі», приурочений 100 -річчю створення ЗУНР.
       Впродовж тижня батьки та діти у вестибюлі школи мали змогу ознайомитись із пересувною виставкою  «ЗУНР у війні та державотворенні», яку створили та надали у користування Управління освіти департаменту гуманітарної політики ЛМР та НМЦО м. Львова.
    Ми горді тим, що головні події тих часів відбувалися у нашому рідному Львові.  Відтворюючи ту епоху, учні, за допомогою створеної виставки, провели змістовну лекцію хронологічних подій того часу. Свою розповідь супроводжували декламуванням поезії патріотичного змісту, піснями та інсценізаціями (діти були одягнуті в національний стрій та бойову форму січових стрільців).
     Події тих часів перегукуються із боротьбою на сході України і сьогодні.
Памятаймо історію свого краю! 


Немає коментарів:

Дописати коментар