середу, вересня 26, 2018

Олімпійський тиждень!


   На виконання наказу департаменту освіти і науки ЛОДА та Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ від 15.08.2018 року №07-01/302/36 «Про проведення Всеукраїнського олімпійського уроку та олімпійського тижня», з метою пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, формування у дітей та молоді мотивації до здорового способу життя у школі, вчителями фізичної культури: О.В.Андрушко, О.В.Лоїш, Ю.В.Жорданія, А.Б.Джичка,Ю.М.Лень з 17.09.-21.09.2018 року був проведений Тиждень фізичної культури та спорту,під час якого відбулося безліч цікавих заходів: ранкові зустрічі:

«Україна олімпійська»,«Ми олімпійці»
(6-А кл.кер.С.І.Якимів-Ткач), «Олімпійці рідного краю»;
 показові виступи та майстер-класи спортивної секції з карате «SPORTS KARATE UNION», художньої гімнастики фіналістки Олімпійських ігор 2012 В.А.Линишин. 
   Багато емоцій для школярів принесли  змагання з футболу серед учнів 5-х, 6-х класів, стрибки через скакалку, веселі старти «Спорт – здоров’я, спорт – це сила, що дає всім дітям крила».


 Вчителем фізичного виховання О.В.Андрушко та вчителем англійської мови З.М.Максимович був проведений бінарний урок на тему «Тhe Olympic Games». У шкільному басейні  під керівництвом інструктора з плавання А.Б.Джички відбулися змагання з плавання серед учнів початкових класів. 
  Учні 9-10-х класів демонстрували силу та спритність під час проведення "Козацьких забав". Вихованці початкової школи: 1-Г класу (кл.кер.Л.Ю.Янчишин), 4-Б класу (кл.кер.Т.В.Ігнатова) та 4-В класу (кл.кер.Т.С.Ревенко) на подвір'ї школи провели флешмоб «Україна Олімпійська» .












Немає коментарів:

Дописати коментар