четвер, лютого 01, 2018

Участь школи у районному фестивалі мистецтв дітей та юнацтва «Розколяда-2018»

31.01.2018р. у приміщенні Шевченківської державної адміністрації відбувся фестиваль мистецтв дітей та юнацтва «Розколяда-2018». 
Районний фестиваль для дітей та юнацтва  “Розколяда ”  є щорічною культурною акцією залучення дітей до підтримання та продовження давніх народних традицій, пов’язаних із завершенням Різдвяних свят, традиції прощання з колядою. Фестиваль покликаний сприяти відродженню та утвердженню духовних цінностей українського народу, залученню дітей та юнацтва до вивчення та розуміння кращих зразків традиційного народного та сучасного українського мистецтва, виявленню та заохоченню нових талантів та обдарувань.
У фестивалі брали участь вокальні колективи та ансамблі зі шкіл та Будинків творчості Шевченківського району. У залі лунали українські колядки та щедрівки, віншування, линули мелодії сопілки, кобзи та бандури. Учні 3-Г класу з кл. керівником Човган Н.Б. та вчителем музичного мистецтва Кульчицьким П.Г. теж взяли участь у цьому заході. Виконували щедрівки «Щедрик,щедрик», «А ми будем щедрувати», різдвяні віншування та грали на сопілках. На завершення фестивалю всіх учасників пригостили смачними пампушками та вручили Подяки за участь у фестивалі.
















Немає коментарів:

Дописати коментар