четвер, лютого 15, 2018

100 днів у школі: перший ювілей наймолодших !

Ось уже 100 днів наші першокласники поспішають до Нової української школи, яка гостинно відчинила двері у СЗШ № 99 м. Львова. З 1 вересня 2017 року ми беремо участь у регіональному пілотному проекті «Впровадження проекту нового Державного стандарту загальної початкової освіти». 

Першокласники святкують свій перший ювілей «100 днів у школі». Сьогодні усе святково, урочисто, захопливо. Гарний настрій, позитивні емоції учнів, задоволені батьки, які прийшли порадіти за успіхи своїх діток. 
Свято видалося веселе, артистичне, грайливе та ще й смачне. Школярі співали, читали вірші, розгадували ребуси, інсценізували та розучували скоромовки з числом 100, грали ігри: "Збери букви-склади слово", "Склади ранець" та ще їли кашу. На уроках англійської мови мандрували королівством «One houndred and wonders». В Україні здавна існував звичай-обряд виряджати до школи дітей. До цього свята готувалася каша, яка символізувала силу, міць дитини, яку витратить вона під час навчання у школі. «Однокашники» наїлися каші, щоб всі наступні роки навчатися разом долати нелегкі шляхи шкільної науки. 
У подарунок від «Дитячої планети» діти отримали день безкоштовних розваг в Ігроленді.































Немає коментарів:

Дописати коментар