суботу, лютого 27, 2016

Знову на гостини у Госпіталь

27 лютого 2016 р. учні 9-Б та 10-Б класів разом із нашим вчителем Денько Г.М., волонтером Львівського обласного координаційного центру "Допомога Фронту", відвідали хірургічне відділення військового госпіталю на вул. Чехова. Гостини присвячені дню народженню одного з учасників АТО, пораненого Філіпсонова Руслана (смт. Жовтанці), який  майже рік перебуває на реабілітації у цьому госпіталі.

     Учні 9-Б класу привезли  бійцям солодощі, а от 10-Б клас спік смачний пляцок, яким мало не до сліз потішили ювіляра. Також до Руслана у гості завітала Наталка Самсонова, львівська артистка. Адже співачка уже рік опікує­ться пораненими у Львівському військовому госпіталі (допомагає з документами, житлом, фінансами, протезуванням). Воїни сприймають Наталю як «чоловіка у спідниці». Вона для них — «свій хлопець». Годинами можуть розповідати, як воювали, якою технікою.... 
     Хоча у військовій справі присутні не розуміються, проте слухали. Адже знають: пораненим бійцям хочеться бути почутими, відчути, що комусь потрібні, а найперше — державі. 


Джерело: Високий замок online —http://wz.lviv.ua/life/132318-biurokratiia-proty-voiniv-ato













Джерело: Високий замок online —http://wz.lviv.ua/life/132318-biurokratiia-proty-voiniv-ato

Немає коментарів:

Дописати коментар