вівторок, квітня 11, 2017

Участь СЗШ №99 м. Львова - переможця конкурсу на зменшення споживання електроенергії в урочистому врученні Звітів за результатами енергоаудитів шкільних будівель Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні»

Упродовж березня-квітня 2016 р. проводився конкурс на зменшення споживання електричної енергії серед 78 загальноосвітніх навчальних закладів 16 міст - партнерів Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні». Завдяки активному впровадженню учнями та педагогічним колективом низки технічних, організаційних та інформаційних заходів з енергозбереження у змаганні між львівськими школами - учасницями конкурсу І місце посіла СЗШ №99. 
У грудні 2016 р. в якості винагороди для школи фахівці Проекту USA1D провели енергетичні аудити шкільних будівель. За результатами проведених енергоаудитів підготовлені технічні звіти з детальним аналізом наявного рівня споживання енергоресурсів, чинників втрат енергії, потенціалу економії енергоносіїв у школах тощо. Запропоновано рекомендації щодо впровадження енергоефективних заходів задля зниження енергоспоживання, економії фінансових ресурсів та поліпшення теплового комфорту у приміщеннях ЗНЗ. 
Технічний звіт з енергоаудиту школи № 99 м. Львова буде представлено під час урочистого заходу для ЗНЗ-переможців конкурсу.
Захід відбудеться 26 квітня 2017 р. у м. Києві.

Немає коментарів:

Дописати коментар