четвер, червня 09, 2016

Участь школи в підсумковій конференції та церемонії нагородження переможців і учасників Конкурсу на зменшення споживання електроенергії ЗНЗ міст-партнерів Проекту USAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні"

7 червня 2016 року в Києві відбулася підсумкова конференція та церемонія нагородження переможців та учасників конкурсу на зменшення споживання електроенергії, що проводився в рамках Проекту USAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні" (Проект USAID).  У рамках конкурсу, який тривав з 29 лютого до 28 квітня, 78 шкіл-учасників заощадили понад 41 тис. кВт/год. електроенергії. 
Наша школа, як одна з переможців конкурсу, отримала від Проекту USAID сертифікат на проведення енергетичного аудиту  закладу, а директор школи та  учні – почесні грамоти та сувеніри від Проекту USAID. 
За словами Діани Корсакайте, керівника Проекту USAID, такі енергоаудити розпочнуться вже цього року та стануть основою для впровадження різних енергоефективних заходів.
Учасників конференції також привітали начальник відділу Департаменту систем життєзабезпечення та житлової політики Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Людмила Пащенко, начальник Управління заміщення традиційних видів палива Держенергоефективності Юрій Шафаренко, головний спеціаліст департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Роман Гладковський.
Після завершення урочистого заходу переможці відвідали Київський центр енергоефективності, де могли на власні очі побачити, як сучасні енергоощадні технології втілюються в життя.
  
  


Немає коментарів:

Дописати коментар