неділю, квітня 21, 2019

День цивільного захисту в 99 школі .


18 квітня 2018 року у школі було проведено День цивільного захисту, у ході якого перевірено здатність співробітників та учнів грамотно й чітко діяти під час виникнення надзвичайних ситуацій, уміння убезпечити своє життя і здоров’я, рівень практичних навичок дій за сигналами оповіщення.
У День ЦЗ в школі було проведено такі заходи:
-  загальношкільна лінійка, на якій було поставлено завдання та цілі, оголошено графік проведення Дня ЦЗ;
-    відкриті уроки у           1-х-11  класах.
-  загадки, конкурси, вікторини, рольові ігри;
-  перегляд відеофільмів та відеороликів;
-  конкурс малюнків серед молодших школярів;
-  виставка-демонстрація індивідуальних засобів захисту органів дихання, організована одинадцятикласниками для учнів школи.
- відпрацьовано дії командно-керуючого складу невоєнізованих формувань та учнів на випадок виникнення пожежі, проведено евакуацію учнів та персоналу з приміщення школи у безпечне місце.
У кожному класі проведено змістовні уроки, на яких обговорювались конкретні факти подій останнього часу як в Україні, так і за її межами, використовувались відео- та аудіо записи. Учні відпрацьовували правила поведінки під час надзвичайних ситуацій, брали участь у конкурсах, вікторинах, виконанні та обговоренні тестових завдань. Учителі підготували разом з учнями відповідну наочність, роздатковий матеріал, використали різні цікаві форми проведення уроків, у тому числі й інтерактивні.








Немає коментарів:

Дописати коментар