понеділок, листопада 20, 2017

Тиждень толерантності

З 13.11 по 17.11.2017 року проходив тиждень толерантності.
Цікаво, весело та пізнавально для школярів нашої школи пройшов Тиждень. Уроки, конкурси, майстер-класи, тренінги розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними.
Розпочався тиждень із майстер-класу із хореографії для учнів 4-х та 10 –х класів. Учні дізналися, про віхи встановлення вальсу та вивчили правий поворот у вальсі.
Другий день тижня 14.11.2017 року пройшов не менш захоплено. Для учнів 6-Б та 6-В класів педагог-організатор школи Сторожук Ю.М. провела тренінг з сценічного мистецтва (акторська майстерність, сценічна мова). Діти 6-х класів змогли проявити себе в новому амплуа, дізналися про артикуляційну гімнастику та вправи на покращення своєї дикції, проявили себе як режисери та чудесно і магічно створили ситуацію новорічних свят, зоопарку тощо.
15.11.2017 року З метою розвитку толерантності класні керівники 6-8-х класів провели із своїми вихованцями виховні години «Що ми знаємо про толерантність?». Діти зацікавлено слухали поради своїх наставників ділилися враженнями від почутого.
16.11.2017 року у Міжнародний день толерантності у школі вчителем образотворчого мистецтва Чалим Ю.В. серед учнів 5-7-х класів був проведений конкурс «Толерантність – це...». Кращі роботи розміщено у вестибюлі школи. Учні проявили себе як творчі особистості, дехто відкрив у собі талант художника.
17.11.2017 року Цікаво та змістовно учнівським парламентом «Барви» проведено уроки у 2-4 класах на тему «Вчимося бути толерантними»; діти проявили себе у ролі вчителя, гарно підготувалися до поставленого їм завдання та зацікавили своїх маленьких учнів розповіддю про толерантність. Учні початкової школи здобули нові знання, захоплено ділилися ними зі своїми однолітками, класні керівники 2-4-х класів оцінили рівень підготовки учасників учнівського парламенту на достатньому рівні і запрошували молодих «колег» до себе на заняття з новою інформацією.
Найоригінальнішим і найбільш масовим конкурсом цього Тижня, був цікавим та захоплюючим конкурс «Найкраще селфі з учителями». Учні 1-11 класів проявили інтерес та активно взяли участь у конкурсі. Всесвітня павутина поповнилася десятками чудових фотографій учнів та вчителів.
Фінальним акордом Тижня толерантності став відбірковий тур конкурсу «Сузір’я учнівських талантів» та «Міс та Містер школи». Всі учасники конкурсів отримали позитивний настрій. Конкурси були продумані цікаво та відповідно до мети заходу, учасники яскраво та вміло представляли свої таланти (співали, танцювали, декламували поезію та показували свою гнучкість і артистичність). Кращі учасники конкурсу «Сузір’я учнівських талантів» беруть участь у благодійному гала-концерті «Новорічне сузір’я», який пройде у грудні 2017 року.​











Немає коментарів:

Дописати коментар