пʼятницю, жовтня 06, 2017

Екскурсія у Львівський державний університет безпеки життєдіяльності

5 жовтня учні 9-Б класу (кл.керівник Телішевська Л.С.) відвідали Львівський державний університет безпеки життєдіяльності. 

Під час зустрічі капітан служби цивільного захисту Ігор Коваль ознайомив школярів з історією Університету, його навчальною та матеріальною базою. Зокрема, учні побували в навчальних аудиторіях, бібліотеці, їдальні, культурно-просвітницькому центрі, спортивному та атлетичному залах, відвідали музеї історії навчального закладу, навчально-пожежну рятувальну частину, психолого-тренувальний полігон підготовки пожежних та рятувальних команд. 
Особливе захоплення у школярів викликало перебування у навчальній пожежно-рятувальній частині, де учні побачили, як здійснюється практична підготовка курсантів-рятувальників. На базі психолого-тренувального полігону діти мали нагоду пройти своєрідне випробування та спробували подолати лабіринт з перешкодами і лазами різних конфігурацій. При цьому ситуація, яка відтворювалася за допомогою штучного диму, у термічній зоні, світловими та звуковими ефектами, імітувала роботу рятувальника в умовах реальної пожежі чи аварії. 
Офіцери і курсанти Університету нагадали учням правила особистої безпеки та алгоритм дії у разі виникнення різноманітних небезпечних ситуацій. 
















Немає коментарів:

Дописати коментар