четвер, жовтня 20, 2016

Майстер-клас з випічки справжнього ХЛІБА


-Де починається хліб?
- У тісті.
- Де починається тісто?
- У борошні.
- Де починається борошно?
- У зерні.
- Де починається зерно?
- У землі.
- Де починається земля плодовита?
- У рученьках працьовитих. 

Народна мудрість


18 жовтня 2016 р. учні 4-А та 4-Г класів разом із класними керівниками Процайло Л.М. та Черноусовою А.В. здійснили екскурсію до с. Шегині Львівської області. Там усі взяли участь у майстер-класі "Еко Татка" з випічки справжнього живого хліба, замішаного на сироватці, та спеченого на дровах у глиняній печі. Діти також дізналися, як народжується хліб, навчилися власноруч місити тісто та оцінили нелегку щоденну працю хлібороба.











Немає коментарів:

Дописати коментар