четвер, квітня 20, 2017

Шкільний етап виставки тематичних інсталяцій "Відлуння Чорнобиля"

Ми атомні заложники прогресу.
Вже в нас нема ні лісу, ні небес.
Так і живем од стресу і до стресу,
Абетку смерті маємо – АЕС.

Л. Костенко

...31 рік відділяє нас від Чорнобильської катастрофи, а той чорний день трагедії продовжує хвилювати людей: i тих, кого вiн зачепив своїм недобрим крилом, i тих, хто пізніше народився далеко від покривдженої землі. Цей день не минув безслідно, вiн приніс свiтові багато трагедій і буде завжди об’єднувати всіх одним спогадом, однією печаллю, однією надією...Аварія на Чорнобильській АЕС стала новою віхою відліку в історії атомної енергетики, показала, наскільки небезпечна позбавлена контролю сила атома і як неймовірно важко вгамувати її.
31 рік — це мить, зовсім небагато часу. Але яким далеким, безхмарним видається тепер нам той дочорнобильський світ — спокійний, неквапливий! Світ без катастроф, жертв, без стресових ситуацій, що випали на долю мільйонів людей після Чорнобильської трагедії:
Жилось легковажно,
Жилось безбережно,
Та вибух дістав нас —
Пожежа!...


     З нагоди роковин Чорнобильської катастрофи, з метою усвідомлення учнівською молоддю масштабів трагічних подій 26 квітня 1986 року, забезпечення вшанування пам'яті постраждалих від Чорнобильської катастрофи та мужності, самовідданості і високого професіоналізму учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та в рамках загальноміської виставки тематичних інсталяцій "Відлуння Чорнобиля" (Лист УО ДГП ЛМР №4-2601-703 від 07.04.2017 р. ) 20 квітня 2017 р. класні колективи у вестибюлі нашої школи організували виставку інсталяцій на дану тематику

























Немає коментарів:

Дописати коментар