суботу, квітня 22, 2017

Тиждень духовного виховання

04.04 - 07.04.2017 р. у нашій школі проходив Тиждень духовного виховання (організатор - вч. християнської етики Оберван Л.О.). 
В рамках його відбулися такі заходи:
- перегляд фільму "Ісус з Назарету" з метою пізнати християнство, як правдиву реальність (1- 4 кл.);
- зустріч із Братом Любомиром Кушнірем, ченцем церкви Св. Онуфрія ЧСВВ,  присвячена Божим чеснотам у житті людини  (4-Г кл.).
Мета; поглибити Віру, Надію, Любов у своєму серці ;
- зустріч із о.Михайлом Білецьким Храму Св. Петра і Павла, присвячена темі покаяння (4-В, 6-Г кл.). 
Мета: усвідомлення власних помилок і виправлення їх у Св. Тайні Сповіді;
- відкритий урок у 4-А класі на тему "Будьмо наполегливими у пізнанні істини" за творами І.Франка  (гість уроку - Олег Огірко, доктор філософії, доцент кафедри філософії та педагогіки Львівського національного університету ветмедицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького, професор кафедри українознавства університету "Львівський Ставропігіон", член Громадської ради "Святий Юр" ). Мета: дослідити, проаналізувати духовну спадщину Каменяра;
- зустріч із Василем Глинчаком, журналістом Львівського телебачення, лауреатом премії ім. І. Калинець, присвячена темі "Тарас Шевченко - Апостол Правди і Науки" (2- В кл.).
Мета: пізнати роль проповідників у житті народу, як приклад для наслідування, оберігати та примножувати спадщину нашого народу у поезіях і живописі Т. Г. Шевченка ;
- свято Благовіщення Пречистої Діви Марії "Королева душі моєї" (3-А кл.)


Немає коментарів:

Дописати коментар