понеділок, лютого 13, 2017

Участь школи у Міжнародній просвітницькій програмі для молоді «EXIT tour»


13 лютого 2017 року наша школа взяла участь у Міжнародному проекті для молоді "EXIT tour", організатором якого є просвітницька благодійна організація «Епоха 2.2» (партнер Міжнародної організації Josiah Venture, що працює з молоддю у 13 країнах Центральної та Східної Європи).
Учні 8-9-х класів прослухали лекції з елементами інтерактивних тренінгів превентивного напрямку на теми "Комп'ютерна залежність", "Шляхи збереження особистості та формування характеру", "Bullying" (лекції від Бена та Крісті Вільямс з Чікаго, штат Іллінойс, які мають 14 років досвіду роботи з молоддю, 10 з яких офіційно займаються тренінгами у роботі з молоддю та проводять англомовні, спортивні та музичні літні підліткові табори) та були учасниками програми "Exit tour road trip" (виступ гурту Faith Child з Лондону для всіх учасників проекту (найкращий гурт 2015 року за версією MOBO. Їх музика - це суміш хіп-хопу, електро- та поп-музики).


Проект "EXIT tour" проведено згідно з Указом Президента України № 560/2015 від 13.10.2015 "Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки". Програма включає в себе лекції та інтерактивні тренінги превентивного напрямку для дітей та молоді знз; обмін досвідом, культурними особливостями та цінностями європейських країн (зокрема Великобританії, Словаччини, Польщі, Естонії, Чехії та Ірландії); підвищення рівня володіння іноземними мовами через безпосереднє спілкування з носіями мови.
На завершення директор школи Мохнацька В.Й. висловила подяку гостям за цікаві та пізнавально-розважальні  заходи проекту,  запросила до співпраці, а учень Головатий Любомир від імені учнівського самоврядування подякував учасникам за незабутні враження та море позитиву. 

























Немає коментарів:

Дописати коментар